aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Amazon Kindle Paperwhite la precomandă în Europa, costă 129 de euro


Amazon Kindle Paperwhite, unul dintre cele mai celebre e-readere la ora actuală a ajuns în Europa în regim de precomanda. El este disponibil în ţări precum Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia şi Spania la un preţ de 189 de euro pentru versiunea 3G, sau 129 de euro pentru cea WiFi.
 
Amazon Kindle Paperwhite la precomandă în Europa, costă 129 de euro

De vreme ce ofertele speciale ale Amazon nu se aplică în Europa, terminalul nu va afişa reclame. Livrările produselor vor începe în Marea Britanie pe 25 octombrie, iar în restul ţărilor în jurul datei de 22 noiembrie. Astfel, mă aştept ca acest e-reader să ajungă şi la noi undeva prin noiembrie sau decembrie. Motive pentru a cumpăra acest produs? Un nou sistem de iluminare a ecranului, o interfata complet nouă şi o baterie bună. La lansarea lui PaperWhite, CEO-ul Amazon, Jeff Bezos afirma că acest model a implicat 4 ani de cercetare şi dezvoltare doar pentru tehnologia de iluminare frontală.

Reţineţi că acest terminal se axează doar pe scopul său principal şi anume cititul de publicaţii digitale, deci nu are jack audio, difuzoare sau playback media. În partea inferioară e-readerul beneficiază de port microUSB pentru încărcare şi sincronizare cu PC-ul. Amazon oferă pe acest produs cu 62% mai mulţi pixeli şi un contrast cu 25% mai mare faţă de predecesorii acestui device. PaperWhite iese în evidenţă prin modeul în care este distribuită lumina pe partea frontală, adică în mod egal pe toată suprafaţa. Aşteptăm cu nerăbdare să ajungă şi la noi acest e-reader în teste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget