aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Eric Schmidt, directorul Google prezice atingerea unui miliard de terminale Android activate în următorul an!


Ştim cu toţii că Android este o platformă masivă, cu sute de milioane de utilizatori. Aparent, a ajuns la fel de populară ca Facebook, de vreme ce directorul executiv Google, Eric Schmidt afirmă că Android va atinge 1 miliard de activări în următorul an.
 
Eric Schmidt

Numărul nu este doar o speculaţie sau o ipoteză, ci e bazat pe cifre reale. Aparent, există acum 1.3 milioane de noi terminale Android activate în fiecare zi, iar acest număr e în plină creştere. Astfel, atingerea milionului de device-uri nu va reprezenta o problemă. Tot Schmidt afirma că acum Android are de 4 ori mai multe telefoane vândute decât Apple, deci o platformă mai populară decât iOS, cu mult. La ora actuală Android se afla la aproximativ 500 de milioane de terminale mobile activate, deci la jumătate din traiectoria prezisă de directorul Google.

E interesant de aflat că în urmă cu doar 2 ani, Android avea doar 200.000 de activări pe zi, iar acum a ajuns la un număr de 6 ori mai mare, o performanţă uriaşă, chiar şi când ai Google în spate. Sincer vorbind, forţa lui Android e în numere, deoarece gândiţi-vă numai la zecile, poate chiar sutele de telefoane Android pe care le lansează Samsung într-un singur an. Schmidt a mai declarat şi că smartphone-urile vor înlocui, încet-încet PC-urile, care pentru prima oară în ultimii 11 ani au înregistrat o scădere de vânzări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget