Compania Televoice Grup lanseaza astazi Evotab 3, o noua tableta high quality de 7". Usoara si ultraplata, Evotab 3, indeplineste perfect cerintele utilizatorilor, la un pret accesibil tuturor.
Tableta PC Evotab 3 este echipata cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente in acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali Quad Core, ce permite vizualizarea filmelor in format Full HD.
Calitatea materialelor folosite in productie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice si garantia de 5 ani, fac din Tableta Evotab 3 gadget-ul cu cel mai bun raport calitate-pret.
Versiune derivata din platforma Evotab Fun, tableta Evotab 3 este cea mai usoara tableta, avand numai 310 g si 9,5 mm grosime. Evotab 3 vine cu un pachet suplimentar de accesorii pentru mobilitate: stander, suport si incarcator auto.
Tableta PC Evotab 3 ofera conectivitate la Internet prin conexiune Wi-Fi sau prin intermediul unui modem extern 3G, conectat direct la tableta.
Aplicatiile preinstalate PresaOnline si Evobook, aplicatii proprii brandului Evolio, intregesc functiile multimedia ale tabletei. Cu aplicatia PresaOnline citesti in timp real stiri din toate categoriile. Aplicatia Evobook permite achizitionarea si citirea cartilor electronice din domeniile tale preferate. Libraria virtuala Evobook pune la dispozitia cititorilor peste 300 de carti in limba romana.
"Tinand cont de evolutia pietei tabletelor si de cererea din ce in ce mai mare, estimam ca vanzarile pentru Tableta Evotab 3, ar putea ajunge in urmatoarele 3 luni pana la 10 000 de bucati", a declat Liviu Nistoran, CEO Evolio.
Tableta Evotab 3 este disponibila in magazine incepand de astazi la pretul de 449 lei(TVA inclus).