aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 9 octombrie 2012

Google pregăteşte o tabletă Nexus de 10.1 inch


Google pregăteşte o nouă tabletă Nexus, realizată de această dată împreună cu cei de la Samsung. Modelul cu ecran de 10.1 inch va fi unui high end, echipat cu un ecran mai performant decât cel instalat pe tableta iPad 3 (The New iPad).
Tableta Nexus 7 va avea o versiune mai mare şi mai bine dotatăTableta Nexus 7 va avea o versiune mai mare şi mai bine dotată

Tableta Nexus 10.1, cum probabil se va numi, va folosi o variantă mai rapidă a chipset-ului Tegra 3aflat la inima tabletei Nexus 7, iar ecranul se va putea lăuda cu o rezoluţie foarte înaltă, de 2560x1600 pixeli, corespunzătoare unei densităţi de 299 PPI. Spre comparaţie, ecranul Retina Display de 9.7 inch al tabletei iPad 3 atinge cu a sa rezoluţie de 2048x1536 pixeli o densitate de numai 264 ppi. Altfel spus, tableta Google Nexus 10.1 va putea reda imagini mai clare şi mai detaliate decât competitorul Apple, la un preţ sperăm puţin mai mic.
Spre deosebire de tableta Nexus 7, care în varianta sa cea mai ieftină costă 199 dolari, varianta Nexus 10.1 va fi un produs high-end cu preţ pe măsură, dar şi mai generoasă în privinţa dotărilor oferite.
În timp ce utilizatorii pretenţioşi îşi pregătesc portofelele în aşteptarea tabletei Samsung cu ecran de 10.1 inch, cei cu buget prea mic pentru a-şi permite măcar tableta Nexus 7 au şi ei motive de bucurie, deoarece Google va demara în decembrie producţia unei tablete de 99 dolari. Din păcate este prea devreme pentru specificaţii detaliate, astfel că ambele produse vor mai rămâne învăluite în mister pentru încă ceva timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget