aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Huawei propune un phablet mai mare decât Galaxy Note II: Ascend Mate cu ecran 1080p de 6.1 inch


Nu era de ajuns că au scăpat pe web informaţii despre un terminal Sony de 6 inch, astfel că acum vedem că şi Huawei pregăteşte un model cu diagonală foarte mare. Pe numele său Huawei Ascend Mate, acest terminal ar urma să vină cu un ecran 1080p de 6.1 inch şi procesor quad core.
 
Huawei propune un phablet mai mare decât Galaxy Note II: Ascend Mate cu ecran 1080p de 6.1 inch

Din câte înţeleg, Huawei va opta pentru un procesor K3V3 de 1.8 GHz, probabil unul produs chiar de ei. Din păcate Huawei a inclus un procesor quad core şi pe telefonul D Quad, despre care nu am mai auzit nimic de luni bune, iar acest model sper să nu aibă aceeaşi soartă. Trebuie menţionat şi că Huawei Ascend Mate oferă 2 GB RAM, o baterie de 4000 mAh, Android 4.1 Jelly Bean şi totul într-o carcasă cu grosime de 9.9 mm. Din păcate nu avem şi imagini cu acest inedit phablet, dar mă aştept să apară în curând.

Dacă specificaţiile sunt reale, atunci vom avea un model foarte interesant care să se dueleze cu modelul Sony de 6 inch, cu Galaxy Note II şi cu celelalte phableturi pe care le aşteptăm pe piaţă. Cu un an în urma m-aş fi mirat să aud că va exista un terminal de 6 inch cu pretenţii de telefon, dar iată că depăşim şi aceasta barieră...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget