aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 22 octombrie 2012

Noi funcţii ale lui Android 4.2 ajung pe web: modificări de look ale galeriei şi aplicaţiei cameră, suport multi user şi control parental


Cu câteva zile în urma aflam primele detalii solide despre Android 4.2, următorul release al platformei mobile de la Google. La acea vreme descopeream că în cadrul zonei de notificări ar putea exista încă o bară pull down pentru setări rapide. Apoi am văzut şi aplicaţia Gmail 4.2, care a dispărut rapid de pe radar, iar acum cei de la Android Police au aflat noi detalii de la sursa lor.
 
Noi funcţii ale lui Android 4.2 ajung pe web: modificări de look ale galeriei şi aplicaţiei cameră, suport multi user şi control parental

Se pare că vor există modificări la nivel de galerie şi aplicaţie cameră, care primesc noi iconuri, deşi ce vedeţi în imagini nu reprezintă varianta finală de grafică. Aplicaţia Gallery primeşte un nou look, cu o zonă albă inferioară în stil polaroid şi un nou icon, care adopta aceeaşi idee. Se pare că nu se pot şterge fotografiile din Picasa sau Google+, nu există opţiuni noi de editare şi tot nu puteţi roti fotografia cu un gest. O altă modificare este implementarea suportului multi-user, pentru mai multe conturi diferite.

Diferite aplicaţii vor avea permisiuni diferite pentru fiecare utilizator, iar Google Play Store va ţine cont de aplicaţiile instalate de fiecare utilizator/cont, afişându-le pe cele relevante pentru preferinţele unei persoane. Multi-user aduce cu sine şi opţiunea de control parental, prin care părinţii vor putea controla activitatea copiilor. Aici e vorba în special de descărcarea de noi conţinuturi din Play Store, iar părinţii pot bloca cumpărăturile printr-un PIN sau cenzura downloadurile în funcţie de rating.
 
Noi funcţii ale lui Android 4.2 ajung pe web

Vă reamintesc că pe 29 octombrie Google are un eveniment oficial programat, în cadrul căruia e foarte probabil să prezinte noul Android.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget