aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 9 octombrie 2012

O dovadă micuță că Microsoft lucrează la un Surface Phone


Au existat informații cum că Microsoft va lansa un smartphone sub brand propriu, în genul tabletelor Surface cu Windows 8 și Windows RT. Imediat au început să circule tot felul de zvonuri și majoritatea se gândeau până la urmă care-i rostul parteneriatului strategic dintre Nokia și Microsoft.
 
O dovadă micuță că Microsoft lucrează la un Surface Phone

Stpehen Elop care-i CEO al Nokia a declarat că nu știe de un telefon al Microsoft cu Windows Phone 8 și afirma că informațiile ajunse în presă nu sunt veridice. Uite că a mai apărut o mică dovadă că Microsoft pregătește, poate că în câteva luni, și un smartphone cu Windows Phone 8, un fel de Surface Phone. Vă dați seama că vor apărea reacții de la companiile ce produc hardware cu WP8, dar cu siguranță vor găsi ei o soluție de compromis pentru toată lumea.

Developer-ul care a creat PersianType a remarcat că aplicația sa a fost instalată pe un smartphone cu Windows Phone 7 cunoscut sub numele de Juggernaut Aplha. În testele de benchmark apărute prin luna iulie apărea sub același cod / nick-name.

IP-ul smartphone-ului duce direct către sediul companiei din Microsoft. Cum spuneam și în titlu, o dovadă micuță, care corelată cu alte zvonuri din piață duce la o singură concluzie, vom avea un smartphone cu WP8 de la Microsoft în viitorul apropiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget