aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 14 octombrie 2012

Opera Mobile 12.1 pentru Android


Ieri în magazinul de aplicații Google Play, Opera a adus versiunea 12.1 a browserului pentru dispozitive mobile. Pe o piață a PC-urilor, unde marea bătălie se duce între Chrome, Mozilla și Internet Explorer, Opera ocupă doar câteva procente. Însă la nivelul dispozitivelor mobile se bucură de o cincime din piață. Lansarea ultimei versiuni îi poate crește cota de piață, prin îmbunătățirile pe care le aduce.
Funcția Turbo Mode din varianta desktop a ajuns și ea pe varianta mobilă. Ea se traduce prin viteză de încarcare a paginilor de 5 ori mai mare. Cel puțin în teorie. Odată solicitată o pagină, cererea ajunge în servere Opera, care descarcă pagina și o trimit comprimată. Avantajul este că, indiferent dacă pagina se încarcă sau nu mai repede, volumul de date transferat va fi mai mic.
O altă nouătate este sistemul de securitate care ne previne la deschiderea unei pagini, dacă aceasta a fost marcată ca fiind suspicioasă. De asemenea Opera Mobile 12.1 vine cu îmbunătățiri la nivelul HTML-ului și CSS-ului.
Dați-i o încercare și vedeți dacă vă place această versiune, și dacă Opera Mobile, se ridică la nivelul așteptărilor. Puteți descărca aplicația de pe Google Play.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget