aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 14 octombrie 2012

Rata de adopție a iOS 6 după trei săptămâni de la lansare și o comparație cu versiunile Android


Există o mare diferență la nivel de update între iOS și Android. Spre exemplu, Android 4.1.2 Jelly Bean abia ce a ajuns pe unele telefoane și tablete în genul Google Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, etc.
 
Rata de adopție a iOS 6 după trei săptămâni de la lansare

iOS 6 a debutat în urmă cu trei săptămâni, iar rata de adopție este foarte mare. Bineînțeles că ajută mult și particularitățile universului Apple: mai puține telefoane și o configurație hardware similară. iOS 6 a fost primit de către iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, Noul iPad, iPod Touch 4th și 5th ce abia a debutat în stocurile magazinelor, în urmă cu câteva zile.

Chitika oferă următoarele date:
  • 68% din telefoanele iPhone au trecut la iOS 6;
  • 51% din tabletele iPad sunt pe noua versiune de software;
  • 42% ar fi valoarea înregistrată de iPod.
  • 58.88% ar fi procentul de adopție al iOS 6 dintre telefoanele compatibile.

Chartboost ne dă o altă statistică, ceva mai amănunțită:
  • sub 50% ar fi procentul corect referitor la trecerea pe iOS 6;
  • cel mai bine poziționate sunt: Italia - 65%, Germania - 62.3%, Olanda - 60.6%, Marea Britanie - 57.6%. China se situează la polul opus cu doar 24.5%.

Și acum să vedem cum stau lucrurile în universul Android:
 
Rata de adopție Android

Observați că Android 4.1 Jelly Bean se poziționează la 1.8%, Android 4.0 ICS abia ce este pe la 23.7% după peste 6 luni de la lansarea în piață și Gingerbread domină.

Fiecare ecosistem de gen sistem de operare - aplicații - telefoane compatibile aduce plusuri și minusuri, dar sunt sigur că și cei care dețin un smartphone Android și-ar dori să aibă 4.1 Jelly Bean pe telefonul lor sau măcar 4.0, dar de multe ori sunt blocați la versiuni inferioare din cauza producătorilor hardware.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget