aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Samsung Galaxy S III de 183 de euro şi cu camera mai bună: Newman N2, direct din China


Deja a devenit ceva la ordinea zilei să vedem super terminale din China cu procesoare quad core, design atractiv şi preţuri de 300 de dolari. Cel mai nou exemplu de acest gen poate fi considerat Newman N2, înfrăţit cu Samsung Galaxy S III prin prisma aceluiaşi procesor quad core de la bordul său.
 
Samsung Galaxy S III de 183 de euro şi cu camera mai bună: Newman N2, direct din China!

N2 costă doar 183 euro şi aduce specificaţii foarte bune, chiar şi în comparaţie cu Galaxy S III. Evident, preţul se aplică fără abonament, iar pentru această sumă primiţi un ecran HD 720p de 4.7 inch, un procesor Samsung Exynos 4412 quad core de 1.5 GHz, acelaşi de pe S III şi o cameră de 13 megapixeli în spate. Alte dotări includ o cameră frontală de 2 megapixeli, 1 GB RAM, 8 GB memorie interna şi o baterie de 2500 mAh. Nu sună deloc rău, nu-i aşa?
 
Samsung Galaxy S III de 183 de euro şi cu camera mai bună: Newman N2, direct din China!

Telefonul rulează Android 4.0 ICS şi văd ca defecte doar acest OS învechit şi memoria internă, dar asta nu înseamnă că acest device nu e un chilipir. Şi designul sau e interesant, iar banda de culoare de sub ecran îmi aminteşte de telefoanele HTC 8X şi 8S, sincer să fiu. Oare va sosi acest produs şi în Europa? Noi sperăm că da...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget