aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 25 octombrie 2012

Skype 6 are acum mai multe facilitati de comunicare in social media


Microsoft a lansat noua versiune de Skype pentru Windows si OS X Mountain Lion  miercuri, 24 octombrie, oferind posibilitatea utilizatorilor sa se logheze direct de pe contul de Facebook si Microsoft.
Compania a achizitionat Skype in mai 2011 iar de atunci il updateaza mereu cu noi facilitati.
Astfel, cei care folosesc serviciile Microsoft cum ar fi Hotmail, Outlook.com si Windows Live Messenger au acum posibilitatea sa comunice intre ei prin mesaje instante datorita noilor imbunatatiri ale Skype.
Pentru utilizatorii de Mac, noul Skype permite deschiderea  mai multor ferestre de chat si suport pentru display-ul Retina cu care ne-a obisnuit Apple. In orice caz, utilizatorii de Mountain Lion vor observa ca pozele de profil nu au aceleasi facilitati ca in cazul versiunii Windows. Pozele recente nu sunt afisate si nu li se pot aplica efecte noi.
Microsoft, de asemenea lucreaza la o noua facilitate care va fi disponibila in cateva saptamani. Mai exact, utilizatorii de Windows Live Messenger vor putea initia apeluri video si audio intre ei folosind Skype.
Noul Skype a adaugat acum inca 6 limbi la portofoliul sau si anume: thai, croata, slovena, sarba, catalana si slovaca. Microsoft a aranjat cu grija interfata utilizatorului cu Skype, facand-o mai simpla si mai ordonata.
Imaginea mesajelor instant si zona de sms este imbunatatita iar atunci cand iti schimbi poza de profil le vei putea vedea pe cele anterioare.
Acest nou update al Skype pentru desktop calca pe urmele celei mai recente aplicatii Skype pentru Windows 8 care iti previzualizeaza apelurile pierdute sau noile mesaje. Din moment ce aplicatia ruleaza in background iti va oferi notificari cu noile apeluri si mesaje exact atunci cand le primesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget