aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 16 octombrie 2012

Sony C650X Yuga, un telefon cu ecran de 6 inch, procesor quad core confirmat de benchmark-ul AnTuTu


Ştiam deja că Sony ar urma să lanseze în curând un model cu nume de cod Odin C650X, dotat cu ecran Full HD de 5 inch, dar iată că japonezii forţează nota cu un terminal cu ecran şi mai mare. Scăparea de azi vine din benchmark-ul AnTuTu, care pare a indica existenţa unui terminal Sony cu diagonală de 6 inch.
 
Sony C660X Yuga, un telefon cu ecran de 6 inch, procesor quad core confirmat de benchmark-ul AnTuTu

Acest model are multe în comun cu Odin, de aceea şi numele de cod apropiat, C660X. Cele două împart acelaşi procesor: un Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 quad core, plus 2 GB RAM. Yuga obtine 11.321 puncte în AnTuTu şi se pare că rulează Android 4.1.1. Jelly Bean. Ca de obicei vă sfătuim să priviţi aceste zvonuri cu precauţie, iar partea bună aici e că Sony e gata să lanseze un val de terminale puternice în sfârşit, care să îi servească drept flagshipuri şi modele rivale cu Galaxy S III şi iPhone 5.

Ar fi interesant că Sony să spargă gheaţa cu ecrane Full HD pe aceste terminale, care merită mai degrabă numele de phableturi decât smartphone-uri. Să vedem dacă producătorul asiatic va risca să includă şi un stylus pe aceste modele, deoarece ar fi greu să depăşească performanta celor de la Samsung, cu al lor S Pen atractiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget