aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 14 octombrie 2012

Zune HD2, primul telefon Windows Phone produs de Microsoft, rămas în stadiu de design


Se pare că Microsoft avea deja în proiect un telefon propriu chiar înainte de primele modele Windows Phone, iar acel model era un... Zune. Recent s-a zvonit tot mai des că urmează să vedem în curând un smartphone Windows Phone produs de Microsoft, dar fără scăpări concrete de specificaţii şi imagini. Acum se pare că acest model ar fi existat, dar doar ca design...
 
Zune HD2, primul telefon Windows Phone produs de Microsoft, rămas în stadiu de design

Imaginea de pe care o vedeţi mai sus a fost realizată de către Greg McNamara pentru studiourile Astro, aceasta fiind firma de design care a creat playerul Zune HD. Sub numele de Zune Remastered, schiţa prezintă un aşa numit telefon Zune HD2, cu un design interesant, mai ales în partea inferioară, unde găsim un difuzor de mari dimensiuni. De remarcat şi grosimea acestui model, ceva normal în urmă cu câţiva ani, dar şi profilul său interesant în formă de trapez.

Înainte de lansarea primului Windows Phone au existat speculaţii că Microsoft se va folosi de seria Zune ca punct de pornire pentru telefoanele sale, dar acest lucru nu s-a întâmplat, din fericire. Spun "din fericire" deoarece Zune a fost un mare eşec, fiind un soi de iPod mai puţin apreciat şi mai neatractiv. Deşi acest model arata interesant, arăta mult mai bine un HTC Mozart sau un Samsung Omnia 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget