Acer a lansat in Romania Aspire V5 Touch, un nou notebook mai subtire cu 30% fata de generatiile anterioare de notebook-uri Aspire. Modelul de 14" are unitate optica, este mai subtire de 21 mm si cantareste 2,1 kg, iar modelul de 15,6" are o grosime maxima de 23 mm si cantareste 2,3 kg.
Notebook-urile din seria Acer Aspire V5 Touch folosesc cele mai noi procesoare Intel Core si placi video NVIDIA GeForce GT, ambele oferind o performanta crescuta pentru activitatile zilnice si crearea de continut, iar display-ul touch HD in 10 puncte ofera o experienta multimedia deosebita.
Black Friday vine in acest an pe 23 noiembrie. 
"Noile notebook-uri Acer Aspire V5 Touch au fost dezvoltate ca raspuns la cerintele actuale ale utilizatorilor, care se orienteaza in prezent catre dispozitive din ce in ce mai subtiri si portabile, la preturi accesibile", a declarat Cristian Paiu, Produs Manager Acer in cadrul ELKOTech. 

Acer Aspire V5 Touch dispune de un sistem inteligent de management al consumului de energie si detine certificare ENERGY STAR.
Notebook-urile dispun de tehnologia Acer Instant Connect, care permite conectarea la Internet in doar 2,5 secunde cu punctele de acces utilizate anterior, de patru ori mai repede decat metodele conventionale. In ceea ce priveste conectivitatea, noile notebook-uri dispun de porturi USB 3.0 si portul combo LAN/VGA.
Noile sisteme sunt disponibile in oferta ELKOTech din luna noiembrie 2012, cu preturi ce incep de la 3.649 lei.