aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 21 noiembrie 2012

Firefox 17 este gata de download


Firefox 17 este cea mai nouă versiune Firefox din categoriaExtended Support Release, adecvată atât pentru utilizatori obişnuiţi dar şi organizaţii din mediul de afaceri, şcoli şi universităţi, unde actualizarea staţiilor de lucru cu noi versiuni software se face mai rar iar accesul pe termen lung la actualizări şi remedii de securitate este esenţial.
Firefox 17, cea mai nouă versiune Firefox din categoria Extended Support Release (ESR)
Ultima versiune Firefox ESR a fost Firefox 10, astfel că încadrarea ediţiei Firefox 17 în programul Extended Support Release este binevenită.
Certificat pentru distribuirea în organizaţii şi companii unde siguranţa şi stabilitatea sunt pe primul loc, Firefox 17 ESR a avut parte de o testare aprofundată pentru validarea versiunii finale şi promite un nivel de securitate şi stabilitate superior ediţiilor Firefox obişnuite. Extrase din lista de modificări precizate pentru ultima versiune Firefox beta, iată care sunt principalele noutăţi din Firefox 17 ESR :
  • Un nou mod de listare în sistem click-to-play, implementat pentru a bloca executarea componentelor plugin potenţial vulnerabile fără permisiunea utilizatorului
  • Actualizează bara de adrese (Awesome Bar) cu un set de icon-uri mai mari
  • Include peste 20 de îmbunătăţiri pentru creşterea performanţei, inclusiv modificări pentru pagina New Tab
  • Bug fix-uri, remedii de securitate şi alte modificări ce vin în sprijinul dezvoltatorilor Web

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget