aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 14 noiembrie 2012

Google Play Music este actualizat la versiunea 4.4.811H: iată ce schimbări aduce!


Google Play Music tocmai a fost actualizat de gigantul motoarelor de căutare la versiunea 4.4.811H, care oferă câteva funcţii foarte atractive, incluse în aplicaţie. Prin intermediul acestui software veţi putea cumpăra muzica din Google Play şi asculta melodiile imediat în aplicaţie.
 
Google Play Music este actualizat la versiunea 4.4.811H: iată ce schimbări aduce!

Practic veţi avea colecţia de muzică oriunde cu voi şi asta fără să ocupaţi spaţiu pe terminalul mobil, ea stocandu-se în cloud. Google Play Music necesita un terminal cu Android de la versiunea 2.2 în sus şi ocupa mai puţin de 5 MB spaţiu de stocare. Aplicaţia va permite să includeţi până la 20.000 de melodii în colecţia voastră muzicală, iar actualizarea aduce, printre altele remixuri instant auto generate în tabul Recent, în funcţie de preferinţele voastre.
 
Google Play Music 4.4.811H

În plus puteţi păstra calificativele "thumbs up" şi playlisturile de melodii gratuite/cumpărate pe terminalele voastre. Device-urile cu Android 4.1 sau 4.2 au parte şi de playback fără goluri, ceea ce înseamnă un playback neîntrerupt de melodii consecutive, fără a simţi trecerea la următoarea melodie. Puteţi descărca noul Google Play Music de aici.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget