aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 21 noiembrie 2012

Livrările globale de tablete le vor întrece pe cele de notebook-uri în 2013, conform Digitimes Research


Digitimes Research are o predicţie foarte optimistă pentru tablete în 2013, studiul său recent arătând că tabletele vor depăşi pentru prima oară notebook-urile la capitolul livrări. Experţii estimează că se va ajunge la 210 milioane de unităţi livrate global pe zona de tablete anul viitor.
 
Livrările globale de tablete le vor întrece pe cele de notebook-uri în 2013, conform Digitimes Research

Asta înseamnă o creştere cu 38.3% faţă de acest an şi trebuie să menţionăm că din numărul de unităţi de mai sus, doar 140 de milioane de terminale sunt tablete branduite. Restul aparţin producătorilor de tip white box din China şi vor sosi rebranduite în restul lumii. Analistul James Wang afirma că în 2013 Google îşi va menţine dominaţia şi creşterea produselor Nexus, cu Nexus 7 şi Nexus 10 vârf de lance în progresul său. Astfel, Google va deveni al doilea brand la capitolul livrări de tablete, cu 19 milioane de unităţi.

Apple va rămâne brandul de pe locul întâi, dar cota sa de piaţă pe zona de livrări globale de tablete branduite va scădea la 55.6%, faţă de peste 60% în acest an. Dacă luăm în calcul toată piaţa de tablete, inclusiv cele nebranduite, atunci Apple are cota de 37.4% din total. Se estimează şi livrări globale de tablete de 320 de milioane de unităţi în 2015, cu tabletele cu brand mare reprezentând 220 de milioane de unităţi şi cele white box 100 de milioane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget