aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 29 noiembrie 2012

Orange Smartphone Tester pentru clienții Orange și bloggeri pasionați de tehnologie


Orange inițiază un program interesant denumit Orange Smartphone Tester. Sunt selectați mai mulți utilizatori din rândul clienților operatorului sau bloggeri. Smartphone-urile sunt oferite spre testare pentru o lună. Vor sosi produse noi în mod trimestrial.
 
Orange Smartphone Tester
Primul smartphone inclus în acest program este HTC Windows Phone 8X. Avem și o declarație oficială:

Suntem primul operator din România care oferă acest serviciu pentru că dorim să aducem mai aproape de clientii noştri cele mai noi telefoane şi ultimele tehnologii apărute. Clientul va avea la dispoziţie o perioadă de timp destul de lungă în care îşi poate face o părere despre telefon, se poate familiariza cu cele mai avansate tehnologii şi poate povesti experienţa sa şi altora.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer în cadrul Orange România.

Am testat produse de la Orange până acum și mă bucur că am fost inclus în Orange Smartphone Tester. În general se oferă produse pentru review pe o perioadă de o săptămână, o lună este mult mai bine. Ai ocazia să te familiarizezi cu telefonul, să-l cunoști mai bine și să redactezi o recenzie în cunoștință de cauză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget