aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 14 noiembrie 2012

PDroid este cel mai avansat instrument pentru managementul permisiunilor aplicaţiilor (Android)


Oricât de negativ ar suna, nu toţi dezvoltatorii de aplicaţii pot fi consideraţi de încredere. Există momente când vom instala o aplicație și ajungem să ne întrebăm de ce ar avea nevoie de acces la serviciile noastre SMS. Unii dezvoltatori au ales să explice fiecare permisiune în parte, fie pe Store sau pe pagina lor oficială, dar acest aspect este valabil pentru un număr limitat de aplicaţii. Dacă priviţi cu incertitudine permisiunile anumitor aplicaţii, poate doriți să încercaţi PDroid 2.0.
 
PDroid este cel mai avansat instrument pentru managementul permisiunilor aplicaţiilor (Android)

PDroid este, fără îndoială, un instrument foarte avansat pentru gestionarea permisiunilor aplicaţiilor. Folosindu-l, veți fi în măsură să restricționaţi în mod individual accesul la anumite părți și servicii ale sistemului, în cazul unor aplicații care doresc să le acceseze. Prima versiune a PDroid este și a fost disponibilă pe Play Store de ceva timp. Este nevoie de acces root și metoda de instalare nu este la fel de ușoră ca instalarea unei simple aplicaţii. Este nevoie de un patch, care poate fi flash-uit folosind CWM Recovery sau instalat folosind instrumentele oferite de Windows.

Mai nou, versiunea PDroid 2.0 este acum doar prezentată pe XDA Developers în scop de testare. Se va solicita să treceţi prin aceeaşi procedură complexă de instalarea și oferă anumite caracteristici numai prin intermediul patch-urilor. După ce reușiţi să faceţi aplicaţia să ruleze aşa cum a fost menită, nu veți avea nevoie să vă mai faceți griji despre permisiunile aplicaţiilor și respectarea intimităţii personale. Interfaţa oferă mijloace rapide de a permite sau bloca aplicațiile să acceseze anumite date sensibile. Instrucțiuni complete pentru instalare pot fi găsite accesând link-ul sursă. Nu uitați, trebuie să dețineți un dispozitiv cu acces root, altfel nu veţi reuşi să instalaţi PDroid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget