aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Prototip BlackBerry L Series fotografiat lângă iPhone 5... arată ca spatele său


Cei care ştiu cum arată un spate de iPhone 5 îmi vor da dreptate atunci când spun că terminalul BlackBerry L Series din imagine arata ca un spate de nou iPhone. Modelele din seria L au avut parte de ceva scăpări până acum, dar nici una care să implice vreo comparaţie cu un smartphone rival. Din fericire a apărut acum imaginea de mai jos:
 
Prototip BlackBerry L Series fotografiat lângă iPhone 5... arată că spatele său

După cum ştiţi deja CEO-ul RIM afirmă că BlackBerry 10 OS vine în ianuarie, probabil la CES 2013 şi mă aştept că deja în februarie să fie în magazine noile BlackBerry-uri. După cum se vede şi în imagini acest prototip de "BlackBerry London", dacă îl pot numi aşa vine cu un ecran ceva mai mare, poate undeva la 4.6 inch şi din câte ştiu eu flagshipul de la RIM ar trebui să sosească cu un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, LTE, NFC şi 1 sau 2 GB RAM. Interesant de observat e faptul că BlackBerry L Series nu include vreun buton fizic în partea frontală, făcând din start notă discordantă cu orice iPhone, Samsung Galaxy S sau model Windows Phone.

BlackBerry 10 OS, ca şi QNX OS pe tableta PlayBook se bazează mult pe gesturi care implică marginile terminalului, de aici şi lipsa butoanelor pe acest device. Din câte ştiu el nu va avea nici butoane virtuale de control, deci aşteptaţi-vă aici la o navigare bazată pe gesturi. La iPhone 5 butonul Home este vital pentru multitasking, dar lookul unui terminal fără butoane este puţin mai modern zic eu. Trebuie să recunosc că RIM începe să capete încrederea noastră cu astfel de designuri, dar sperăm că smartphone-urile lor să nu ajungă prea târziu pe piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget