aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 27 noiembrie 2012

Samsung demonstrează într-un video cum testează rezistenţa terminalelor


Deși dispozitivele Samsung sunt printre cele mai populare printre proprietarii de smartphone-uri, calitatea construcţiei acestora este adesea pusă sub semnul întrebării şi se pare că producătorul se bazează pe un singur material - plastic - pentru cele mai multe dintre telefoane sale. Ce este bine de știut este că înainte de a face dispozitivele disponibile pe piață, acestea sunt trecute printr-o sumedenie de teste de durabilitate.
 
Samsung demonstrează într-un video cum testează rezistenţa terminalelor

Postat pe canalul oficial YouTube al SamsungTomorrow, videoclipul de mai jos demonstrează cum Samsung supune dispozitivele sale la o serie de teste de anduranţă, înainte ca acestea să ajungă pe rafturile magazinelor. Materialul video este în coreeană, dar nu are nevoie de explicații suplimentare și se poate vedea cu ușurință că producătorul acţionează cu maxim de seriozitate când vine vorba de durabilitatea telefoanelor sale mobile.

Există tot felul de teste rulate pe dispozitive. Acestea merg de la cele cu apă, până la zgârieturi pentru a demonstra rezistența materialelor. Smartphone-urile sunt, de asemenea, testate sub presiune mare, pentru atunci când proprietarul se confruntă cu căzături accidentale ale terminalului. Acum, înainte de a judeca calitatea unui dispozitiv Samsung, cred că este bine să ne gândim din nou.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget