aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Samsung Galaxy S4 va sosi cu un display Super AMOLED 1080p, Galaxy S II Plus ar putea veni luna viitoare (Zvon)


În timpul acestui anotimp nebun al lui Black Friday, luăm o pauză de la reduceri pentru a arunca o privire asupra viitoarelor produse ale celor de la Samsung. După ce aflam ca Samsung are probleme în obţinerea de panouri pentru display-uri cu densitate ridicată a pixelilor, astăzi descoperim că şi Galaxy S4 va fi dotat cu unul dintre aceste ecrane.
 
Samsung Galaxy S4 va sosi cu un display Super AMOLED 1080p, Galaxy S II Plus ar putea veni luna viitoare (Zvon)

Zvonurile afirmă că Galaxy S4 va veni cu un display Super AMOLED 1080p şi că va fi prezentat cândva anul viitor. Alte dotări presupuse pentru acest model includ o cameră de 13 megapixeli, un nou procesor quad core cu nume de cod Exynos Adonis şi bazat pe tehnologia de producţie de 28 nm. Terminalul va adopta o diagonală de 4.99 inch şi împreună cu rezoluţie el va fi la acelaşi nivel cu HTC Droid DNA. Zvonurile afirmă că vom vedea noul ecran Samsung de acest gen, poate chiar şi noul telefon anunţat la CES 2013, la începutul anului viitor.

Lăsând la o parte noul Galaxy S, se pare că au revenit zvonurile de la finalul anului trecut, cele care fac referire la Galaxy S II Plus. Se pare că acest model va fi plasat undeva între Galaxy S III Mini şi Galaxy Premier, fiind dotat cu un ecran HD de 4.5 inch, camera de 8 megapixeli, procesor dual core şi probabil şi 16 GB memorie internă. Deocamdată aici se încheie zvonurile de azi. Ce părere aveţi, are rost un Galaxy S II Plus pe piaţa actuală?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget