aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Samsung nu mai furnizează bateriile pentru dispozitivele Apple iPad şi MacBook


Disputele dintre Apple şi Samsung pe terenul juridic nu sunt o noutate pentru nimeni. Faptul că Apple încearcă să renunţe la a mai achiziţiona componente de la producătorul coreean, nici aces aspect nu este un secret. După ce au renunţat în a mai integra în dispozitivele lor unele chip-uri şi panouri fabricate de Samsung, Apple se mută pe teren nou.
 
Samsung nu mai furnizează bateriile pentru dispozitivele Apple iPad şi MacBook

Samsung nu se va mai număra printre furnizorii de baterii pentru producerea Apple iPad. Dacă vreodată aţi citit despre o demontare şi analiză a unui dispozitiv Apple, veţi nota cu siguranţă câteva componente fabricate de Samsung. Acestea fiind spuse, Apple îşi va schimba furnizorul pentru bateriile integrate în iPad, în trecut fabricate de Samsung. Rapoartele furnizate de China Business News îndică că Apple se va baza de acum pe baterii de la Amperex Technology Limited și Tianjin Lishen Baterz, ca surse de putere pentru iPad-uri sale și MacBook-uri.

Componente pe care Apple nu le poate evita, sunt procesoarele Samsung, care sunt utilizate pentru a rula pe atât de popularele dispozitive ale sale cu iOS. Samsung este singurul furnizor de componente Apple A4, A5 şi A6, aşa că este imposibil pentru companie să transfere aprovizionarea în altă parte. Samsung a anunțat recent că va fi crește prețul pe care Apple îl plăteşte pentru procesoarele sale, cu 20% începând cu 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget