aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 27 noiembrie 2012

Sharp pune în vânzare unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO cu consum scăzut pe 29 noiembrie


Compania Sharp este mai degrabă cunoscută pentru faptul că produce ecrane de telefoane şi tablete pentru alte companii, decât pentru propriile sale handseturi. Ei bine, acum compania asiatică are de gând să lanseze un terminal foarte interesant, Aquos Phone Zeta SH-02E, care soseşte pe 29 noiembrie şi este unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO.
 
Sharp pune în vânzare unul dintre primele telefoane cu ecran IGZO cu consum scăzut pe 29 noiembrie

Spun "unul dintre primele" deoarece înainte de acest device a sosit ASUS PadFone 2, care vine tot cu tehnologie IGZO LCD. SH-02E de la Sharp e primul model al companiei cu ecran IGZO de 4.9 inch, un LCD 720p care are avantajul unei luminozităţi ridicate şi al unui consum de energie scăzut. Terminalul rulează Android 4.0, vine cu un CPU quad core Snapdragon S4 Pro, camera de 16 megapixeli şi LTE. Şansele sunt foarte mari ca acest model să nu părăsească vreodată Japonia, din păcate.

Pentru cei nefamiliarizaţi cu tehnologia IZGO (Indium Gallium Zinc Oxide), e vorba aici despre un material semiconductor care poate fi folosit pentru a crea un tranzistor transparent cu pelicula subţire. Tehnologia este esenţială pentru crearea noii generaţii de ecrane pentru telefoane şi tablete, înlocuind siliconul amorf din LCD-uri şi permiţând afişarea de pixeli mult mai mici şi reacţie mai rapidă a ecranului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget