aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 27 noiembrie 2012

Sony Xperia P poleit cu aur, ediţie limitată la 15 exemplare


Gigantul japonez Sony trece printr-o perioadă dificilă, valoarea sa investiţională fiind clasificată nu demult ca „junk’ de către Fitch. Printre diviziile problematice se numără şi cea a terminalelor mobile, care nu a reuşit să obţină performanţe notabile în ciuda ascensiunii vertiginoase a platformei Android, pe care şi Sony o foloseşte.
Compania a recunoscut deja în mod oficial că are o problemă, însă până în clipa în care ne va lăsa cu gura căscată în faţa viitorului terminal, aşa cum a promis, aceasta îşi pierde timpul cu produse mai puţin relevante. Ultimul apărut pe această listă este o versiune limitată a cunoscutului model Xperia Pcare oferă o carcasă acoperită cu aur de 24 de carate.
Terminalele de lux acoperite cu aur, platină sau pietre preţioase nu au strălucit niciodată din punct de vedere al specificaţiilor, versiunea Sony fiindu-le astfel net superioară.  Identic din punct de vedere hardware cu modelul de bază, acesta oferă un ecran de 4” cu rezoluţie qHD, un procesor dual-core modest, un ST-Ericsson NovaThor U8500 tactat la 1GHz, şi o cameră foto cu senzor de 5MP.
Carcasa originală din aluminiu şlefuit a fost înlocuită cu una acoperită cu aur de 24 de carate, Sony dorind să atragă atenţia celor care la rândul lor vor să atragă prea mult atenţia. Dacă un astfel de produs vi se pare atractiv, ar trebui să vă grăbiţi – compania a declarat că este un experiment şi că doar 15 exemplare vor fi fabricate.Aveţi însă o şansă în plus dacă veţi urmări pagina de Facebook a companiei, unde cel puţin unul dintre aceste exemplare va fi oferit ca premiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget