aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 15 noiembrie 2012

Tastatura bazată pe gesturi din Android 4.2 este acum disponibilă pe Play Store


Google a introdus propria versiune a tastaturii cu introducerea textului pe bază de gesturi, odată cu Android 4.2. În timp ce imaginile din fabrică și actualizările nu erau încă disponibile, tastatura a fost portată într-un stadiu incipient, pentru a funcţiona şi pe alte dispozitive non-Nexus, alături de cea oferită de producător.
 
Tastatura bazată pe gesturi din Android 4.2 este acum disponibilă pe Play Store

Cu imaginile din fabrică și codul AOSP lansate pentru Android 4.2, dezvoltatorii pot lucra pentru a porta o serie de caracteristici de la cea mai nouă versiune Android, pentru terminale ce rulează versiuni mai vechi ale OS-ului. Este cazul cu tastatura pe bază de gesturi care este acum disponibilă pe Play Store pentru a fi instalată la fel ca pe orice aplicație.

AOSP 4.2 Keyboard este compatibilă numai cu dispozitivele care rulează versiunea Android 4.0 Cream Sandwich Ice sau una mai nouă. Aceasta include numai dicționarul englez, deși dezvoltatorul a planificat compatibilitatea cu mai multe limbi. De asemenea, se lucrează pentru a o face să funcţioneze şi pe Gingerbread.

Descărcaţi AOSP 4.2 Keyboard gratuit de aici .

Aplicatia nu este disponibila si in Romania pe Play Store  , deocamdata . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget