aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

ZTE Grand X Pro ajunge pe web sub formă de imagine semioficială


Atunci când vrem să vedem o imagine aparent oficială cu un telefon nelansat încă, o sursă sigură pentru astfel de scăpări este contul de Twitter @evleaks. De la telefoane Lumia la ASUS PadFone 2, acest cont a publicat cu zile înainte de lansarea produselor imagini cu acestea. Este şi cazul lui ZTE Grand X Pro.
 
ZTE Grand X Pro ajunge pe web sub formă de imagine semioficială

Imaginea de mai sus îl reprezintă pe acest nou venit, un handset care din păcate rămâne un mister pentru noi la capitolul dotări. Ce ştim e că în această vară a fost anunţat un model ZTE Grand X LTE destinat pieţei din Asia şi dotat cu procesor dual core. Acel device avea un procesor Qualcomm MSM8960 de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli şi o cameră frontală cu captura 720p. Având în vedere faptul că nou venitul ZTE are şi particula "Pro" în nume, mă aştept ca el să fie un upgrade pentru ZTE Grand X LTE, poate la capitolul procesor şi camera.

Speculaţiile afirmă că ZTE Grand X Pro dispune de un ecran cu diagonală cuprinsă între 4.5 şi 5 inch, iar rezoluţia este necunoscută. Având în vedere avalanşa recentă de terminale cu ecran 1080p, putem presupune că şi ZTE s-a conformat acestui trend şi remarc aici şi o margine foarte subţire a display-ului. Un lucru e sigur: CES 2013 şi MWC 2013 vor fi pline de produse interesante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget