aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 3 decembrie 2012

Numele Android Key Lime Pie confirmat de un angajat Google într-o postare pe Google+


Se zvoneşte de ceva vreme că numele de cod al următorului release mare Android va fi Key Lime Pie şi dacă Android 4.2 este tot o variantă de Jelly Bean, ei bine versiunea 5.0 care i-ar putea urma ar putea deveni "tarta cu lămâie". De această dată avem o confirmare chiar de la un angajat Google, pe numele său Manu Cornet.
 
Numele Android Key Lime Pie confirmat de un angajat Google într-o postare pe Google+

El a făcut o postare pe Google+, cu o bandă desenată, care îl reprezintă pe roboţelul verde Android, evoluând de la primele versiuni, cupcake, Donut şi Eclair la actualele versiuni Ice Cream Sandwich şi Jelly Bean, pentru ca la final robotul să mănânce o misterioasă tarta verde. E vorba despre Key Lime Pie şi remarcaţi faptul că desenul aminteşte de acela cu evoluţia omului, de la maimuţă încoace. Se remarcă faptul că roboţelul merge drept de la Ice Cream Sandwich încoace, semn că e mai evoluat, lucru cu care sunt de acord.

În fine, despre Key Lime Pie nu se ştiu prea multe, dar măcar avem un nume de cod confirmat. Recent am văzut în benchmark-ul NenaMark o scăpare a unui presupus Galaxy S 4 şi a unui telefon Sony de nouă generaţie, ambele reprezentate rulând Android 5.0. Din ce am înţeles se zvoneşte că odată cu sosirea lui Key Lime Pie vor fi implementate şi funcţii care vor face acest OS să ruleze şi pe notebook-uri şi vor unifica experienţa cu Chrome.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget