aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 5 februarie 2013

Allview anunţă S-Bass şi S-Tube, difuzoare cu Bluetooth pentru tablete și telefoane

Allview începe săptămâna cu un anunţ, prezentând noi accesorii pentru device-uri mobile: difuzoarele Bluetooth S-Bass şi S-Tube. E vorba despre difuzoare moderne cu funcţie Bluetooth, pe care le puteţi admira mai jos. Raza lor de acţiune este de 10 metri, iar gadgeturile sunt disponibile în culori variate.
 
Allview S-Bass

Ele vin la pachet cu un cablu pentru conectarea la terminalele ce nu dispun de Bluetooth. S-Bass este un difuzor puternic, care oferă sunet clar şi bas puternic. Produsul cântăreşte doar 234 de grame şi poate fi transportat cu uşurinţă de către utilizator. S-Bass dispune şi de o funcţie Handsfree, astfe că utilizatorul aflat la volan poate prelua un apel telefonic şi apoi să repornească muzica după ce termină convorbirea. Modelul este disponibil pe roşu, gri şi alb sidef.
 
Allview S-Tube

Celălalt terminal, S-Tube are un aspect modern şi vine cu un suport inclus, ce permite ataşarea la tableta sau telefon. Gadgetul e disponibil pe alb perlat, argintiu, roşu şi crom. Produsele vin cu cablu jack de 3.5 mm şi pot fi conectate prin intermediul său la terminalele fără Bluetooth. S-Bass costa 149 lei, iar S-Tube 229 lei, iar primul are o putere de 2 W, in vreme ce al doilea gadget de 2 X 2W.
 
Allview S-Tube

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget