aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 26 februarie 2013

ASUS Padfone Infinity şi ASUS FonePad prezentate oficial azi la Barcelona


 Surprinşi că avem un nou PadFone? Şi noi, dar nu pot spune că nu ne aşteptam... Ei bine aflaţi că el va sosi în aprilie în magazine şi va costa 999 euro.
 
ASUS Padfone Infinity

FonePad este o nouă tableta ASUS, cu diagonală de 7 inch, procesor Intel şi funcţie de telefon, plus preţ de doar 219 euro. ASUS Padfone Infinity continua tradiţia seriei Padfone şi îmbunătăţeşte dotările lui PadFone 2, dar respecta formatul de telefon + tabletă. Partea de tabletă oferă o rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, iar PadFone Infinity, partea de telefon aduce dotări de ultimă oră, printre care un corp din aluminiu unibody, un procesor Snapdragon 600 quad core de 1.7 GHz şi un display Full HD de 5 inch.
 
ASUS Padfone Infinity

Ecranul telefonului este un Super IPS+ LCD, iar ecranul tabletei lui PadFone Infinity este un IPS. La interiorul tabletei găsim o baterie de 5000 mAh, care va extinde durata de viaţă a handsetului de 3 ori. Interesant de menţionat e faptul că telefonul foloseşte un nano SIM, măsoară 8.9 mm în grosime şi cântăreşte 141 de grame.

Dacă ne-a impresionat plăcut camera lui PadFone 2, ei bine probabil că ne va plăcea şi senzorul de 13 megapixeli de pe PadFone Infinity, care vine cu autofocus, bliţ LED, touch focus, captură video 1080p la 30 fps şi 720p la 60 FPS. Şi camera frontală de 2 MP e capabilă de captură video Full HD, se pare. PadFone Infinity are parte de o baterie Li-Po de 2400 mAh, care pe hârtie promite 19 ore de convorbiri.
 
ASUS FonePad
 

FonePad e o tabletă cu preţ accesibil, ecran IPS LCD care arată bine în fotografiile noastre, rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi CPU Intel Atom Z2420 de 1.2 GHz. Avem şi GPS, Glonass, 1 GB RAM, 8/16 GB stocare, slot microSD şi HSDPA 21 Mbps. Terminalul foloseşte o baterie neinlaturabila Li-Ion de 4270 mAh, capacitate similară cu cea a lui Nexus 7, dacă nu mă înşel.

Ni se promit pe hârtie 9 ore de convorbiri aici. Cam atât despre aceste terminale la prima atingere şi revenim cât de curând şi cu clipuri video hands on!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget