aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 22 februarie 2013

Canonical postează instrucțiunile de instalare pentru Ubuntu Phone - Tablet


După ce au contribuit la cea mai bună versiune a sistemului de operare Linux pentru PC și l-au adus la versiunea 12.10, care conține o mulțime de schimbări și îmbunătățiri, Canonical se deplasează spre industria mobilă, gata pentru a stabili o nouă cale de a interacționa cu dispozitivele și care a reușit să adune foarte mulți doritori chiar înainte de a fi lansat.
 
Canonical postează instrucțiunile de instalare pentru Ubuntu Phone - Tablet

Cu ceva timp în urmă, Canonical a promis să lanseze o versiune Touch Developer Preview pentru sistemul de operare mobil - Ubuntu Phone / Tablet și să posteze instrucțiunile de instalare pe dispozitive cum ar fi Galaxy Nexus și Nexus 4. În ceea ce privește versiunea pentru tablete, acesta poate fi instalată pe dispozitive cum ar fi Nexus 7 și Nexus 10. Deși este încă la ceva timp distanță de lansarea versiunii finale, rapoartele dezvoltatorului arată că și în acest stadiu, sistemul de operare oferă accesul la cele mai importante funcții, cum ar fi rețeaua GSM și camera foto-video frontală și principală. Instalarea va solicita să dețineți un calculator bazat pe Linux și unele cunștințe de bază.

Nu va fi de loc o sarcină grea să instalați Ubuntu Phone sau Tablet pentru a lucra pe dispozitivul dvs. Nexus. Este nevoie de instalarea software-ului dedicat în Linux, prin executarea comenzilor pe care le veți găsi pe pagina oficială. După ce le-ați instalat, este doar o chestiune de conectare a dispozitivului și introducerea comenzilor dedicate. Ar trebui remarcat faptul că, dispozitivul Nexus ar trebui să fie deblocat și Canonical a postat, de asemenea, ghiduri pentru restaurarea la versiunea Android inițială. Veți găsi toate detaliile vizitând pagina oficială Ubuntu Wiki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget