aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 23 februarie 2013

Ericsson va face demonstrații 5G la MWC 2013


Ericsson se număra printre marile companii prezente la Mobile World Congress 2013, care debutează pe 25 februarie, dar are evenimente pentru presă și în acest weekend. Compania se va axa pe prezentarea unor tehnologii ale viitorului, care au legătură cu societatea interconectată.
 
Ericsson va prezenta demonstrații 5G la MWC 2013

În cadrul evenimentului din Barcelona vom asistă la demo-uri ale tehnologiei 5G și alte tehnologii ale anului 2020 și chiar din viitorul îndepărtat. Ericsson va prezenta și un mod de administrare a 50 de miliarde de conexiuni într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor. Alte planuri de viitor includ și proiectul Connected Megacity, societatea umană fiind văzută drept preponderent urbană în următoarele decenii.
 
Astfel, până în 2050 peste 70% din populația lumii va locui la oraș și interconectarea va fi cuvântul de ordine în mediul urban. Toate aceste predicții și evoluții ale tehnologiei vor fi prezentate de către Ericsson, care aduce și cifre în sprijinul teoriilor sale. Astfel, după 2020 volumul de trafic pe mobil va fi de 1000 de ori mai mare decât azi și vitezele conexiunilor de 100 de ori mai mari. Mai multe aflăm din Barcelona!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget