aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 4 februarie 2013

Foursquare în versiunea Business disponibil acum în Play Store

Dacă Fourquare e folosit de obicei în scopuri mai "civile", precum check in-ul la diferite malluri sau puncte de atracţie, ei bine există şi o latură Business a acestui software. Aplicaţia Foursquare for Business a fost lansată în această săptămână în Play Store şi în următoarele rânduri aflăm despre ce e vorba în cazul său.
 
Foursquare în versiunea Business disponibil acum în Play Store

Sunteţi posesor de restaurant sau aveţi o afacere? Ei bine, Foursquare for Business vă permite să faceţi actualizări pe pagina voastră dedicată firmei pe care conduceţi. Şi asta direct din aplicaţie, astfel că veţi putea actualiza pagina companiei oriunde aţi fi. Înainte să fie lansată aplicaţia, patronii de cafenele şi restaurante sau social media managerii lor erau obligaţi să acceseze website-ul Foursquare pentru a face modificări legate de datele companiei.

Patronii îşi pot vedea acum actualizările Foursqure şi pe Facebook şi Twitter, integrand cele mai importante reţele de socializare într-o singură aplicaţie. Puteţi vizualiza şi o listă de check-in-uri recente în aplicaţie şi administra mai multe cafenele/baruri/companii din aceeaşi aplicaţie. Puteţi descărca Foursquare for Business de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget