aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 4 februarie 2013

FX Guru: Movie FX Director review: o aplicaţie amuzantă de editare video în timp real, cu efecte SF

Dacă vreţi să faceţi o farsă cuiva şi să îi spuneţi că aţi văzut un OZN, aveţi acum şi dovada video, folosind o aplicaţie pentru Android. Aplicaţia se numeşte FX Guru: Movie FX Director şi este disponibilă gratuit în Play Store. Noi am testat-o pe Google Nexus 4 şi ne-am distrat de minune cu ea.
FxGuru: Movie FX Director

Aplicaţia are o interfaţă simplă, care va arata din start ce efecte speciale puteţi aplica peste imagine. Conceptul e simplu: alegeţi un efect, porniţi înregistrarea video, realizaţi o captură de 12/15 secunde şi apoi se aplică automat peste un OZN, robot, flăcări, explozii şi altele. Puteţi alege momentul când să apară efectele speciale, intensitatea lor şi potrivirea sonorizării. Aplicaţia oferă 3 efecte gratuite, dar pentru restul de 13 descărcate la pachet plătiţi 8.99 dolari.

Găsiţi în aplicaţie şi posibilitatea de a mula un cocktail molotov peste maşina vecinului, de a pune un robot pe o stradă din centrul oraşului sau de a aduce o flotă de OZN-uri pe cer. Am testat şi noi aplicaţia în Bucureşti şi vedeţi în clipurile din articol ce a ieşit. Softul celor de la Picadelic foloseşte tehnologia Motion Match şi se descurcă de minune prin aplicarea de efecte în timp real asupra filmării. Îi acordăm aplicaţiei nota 9.5 din 10 şi o descărcaţi de aici.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget