aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 21 februarie 2013

Huawei postează un teaser înainte de MWC 2013, ne promite un terminal ultrasubtire


Huawei merge pe drumul misterului pentru cel mai nou teaser al său cu privire la produsele prezentate la MWC 2013. ASUS a preferat o navă spaţială, LG a preferat un clip simplu, cu iniţiale ale viitoarelor sale modele, în vreme Huawei a ales un poster cu ceva ce pare a fi un ou pe cale de a fi strivit de două pietre.
 
Huawei postează un teaser înainte de MWC 2013, ne promite un terminal ultrasubtire

Ideea este ca ei să prezinte un terminal subţire şi ultrarezistent, iar modelele lor vor include telefonul Ascend P2, probabil şi un P2 S care să devină cel mai subţire telefon din lume, unAscend D2 pe care îl ştim de la CES 2013 şi două modele Windows Phone 8, W1 şi W2. Huawei Ascend P2 vine cu un display Full HD de 4.5 inch, procesor quad core de 1.8 GHz şi 2 GB RAM, plus Android 4.2, camera de 13 megapixeli şi o baterie de 3000 mAh.

Ascend D2 are un ecran de 5 inch, tot Full HD, aceeaşi cameră de 13 MP, 32 GB memorie internă, 2 GB RAM şi un procesor în house Huawei K3V2 quad core de 1.5 GHz. Vom mai vedea probabil şi un phablet sau două, eventual cu diagonală de 6.1 inch, cum este Huawei Ascend Mate, prezentat la CES 2013. Totuşi, cumva cred că acest poster face referire la Huawei Ascend P2 S, deoarece el ar putea fi handsetul subţire şi rezistent...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget