MU609T si ME 909T, primele module de comunicatii 3G si LTE ale Huawei, sunt compatibile cu standardul "pin to pin" si indeplinesc intocmai conditiile specifice industriei auto in ceea ce priveste consumul de energie. Cele doua module urmeaza a fi integrate in masinile de top la nivel mondial in viitorul apropiat.

Huawei este incantata sa va ureze bun venit in era vehiculelor inteligente cu o disponiblitate de produse care integreaza comunicatii wireless si tehnologii auto electronice”, a declarat Kevin Liu, vice presedinte al diviziei Mobile Broadband din cadrul Huawei Consumer Business Group. “Solutiile telematice Huawei sunt concepute pentru a le permite masinilor si altor vehicule de transport sa existe intr-un mediu wireless unitar, astfel incat utilizatorii sa se bucure de beneficiile aduse de serviciile ICT”, a adaugat acesta.

DA6810 35 ofera conectivitate la Internet de mare viteza prin crearea de hotspot-ori WiFi in medii mobile, in timp ce DA 3100 ofera diagnoza 3G companiilor care au flote auto  pentru a primi timp real informatii precum localizarea masinilor, conditiile lor sau obiceiurile soferilor.