aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 2 februarie 2013

Intel va veni la MWC 2013 cu un nou CPU pentru telefoane, unul dual core

După ce furnizat procesoare single core pentru terminale produse de Motorola, Lenovo şi ZTE, Intel va aduce la MWC 2013 un nou CPU, de această dată unul dual core. El este destinat tot terminalelor mobile şi face parte tot din seria Intel Atom.
 
Intel va veni la MWC 2013 cu un nou CPU pentru telefoane, unul dual core

Recent a fost anunţat şi un model nou single core bazat pe Intel, Acer Liquid C1 şi ca o coincidenţă avem şi noi în teste un telefon cu un astfel de CPU Atom: ZTE Grand X În. Intel începe încet-încet să îşi facă numele auzit şi pe această piaţă, după ce s-a ţinut departe de mobile câţiva ani buni, iar piaţa a fost împărţită între Qualcomm, Nvidia, Texas Instruments, Samsung şi alte câteva branduri asiatice de procesoare.

Deocamdată nu se ştie mare lucru despre noul procesor Intel, în afară de faptul că va reprezenta o combinaţie de două core-uri, GPU dual şi va folosi tehnologia Intel Hyper Threading, pentru performanţe impresionante. Sunt tare curios să văd cum au optimizat consumul de această dată, deoarece Intel are o faimă negativă când vine vorba de consumul terminalelor cu soluţia sa de procesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget