aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 21 februarie 2013

Jailbreak Evasi0n disponibil acum pentru iOS 6.1.2 (untethered)


Pe 4 februarie echipa de hackeri din spatele lui Evasi0n lansa un jailbreak untethered pentru iOS 6.1 şi iată ca deja e disponibilă o actualizare. La puţin timp după ce Evasi0n a apărut, Apple a lansat iOS 6.1.2, update care rezolva unele probleme ale OS-ului, iar hackerii au fost puşi din nou la treabă.
 
Jailbreak Evasi0n disponibil acum pentru iOS 6.1.2 (untethered)

Ei bine Evad3rs, echipa de hackeri anunţă astăzi sosirea aplicaţiei Evasi0n 1.4, actualizată special pentru jailbreak-ul untethered al terminalelor cu iOS 6.1.2. Puteţi folosi această metodă pentru jailbreak-ul oricărui terminale Apple cu iOS 6.1.2 la bord, în afară de Apple TV 3. Cea mai nouă versiune de Evasi0n poate rula pe Windows XP sau versiuni ulterioare, OS X 10.5 sau variante mai noi şi Linux x86/x86_64. Aparent se recomandă şi înlăturarea codului de blocare al terminalului, pentru a evita problemele cu jailbreak-ul.

Apoi veţi avea nevoie să faceţi obişnuitul backup, să porniţi Evasi0n şi să apăsaţi pe Jailbreak şi totul va fi gata. Procesul durează cam 5 minute şi la final handsetul se va reseta şi va afişa un icon pentru jailbreak, pe care veti apasa pentru a finaliza procesul. Ca de obicei vă recomandăm precauţie maximă când folosiţi astfel de hackuri, mai ales că puteţi pierde garanţia terminalului, cel puţin teoretic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget