aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 24 februarie 2013

Kyocera Torque, telefonul ultrarezistent de 99 de dolari, promovat de Bear Grylls


Se pare că supravieţuitorul Bear Grylls poate trece de multe, dar nu şi de o zi de distracţie cu nişte copii mici, mai solicitanţi decât supravieţuirea în natură. Cel puţin asta e tema noului spot publicitar, prin care Bear promovează telefonul Kyocera Torque.
 
Kyocera Torque, telefonul ultrarezistent de 99 de dolari, promovat de Bear Grylls (Video)

Acesta este un model rezistent, cu preţ de 99 de dolari şi care poate supravieţui contactului cu apă şi şocurilor. Handsetul poate fi scufundat în apă şi abuzat precum vedeţi în clipul din acest articol. Kyocera Torque vine cu suport 4G LTE şi are dotări modeste, precum Android 4.0 ICS şi o rezoluţie de 480 x 800 pixeli. Jelly Bean va sosi şi el destul de rapid pe acest model, conform PR-ului companiei Kyocera.

Torque are sub carcasa un procesor Qualcomm Snapdragon dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, iar în spate are o cameră de 5 megapixeli. Alte dotări includ o baterie de 2500 mAh. Handsetul rezista la impacturi dure şi poate fi scufundat timp de 30 de minute sub apă. În plus, terminalul va funcţiona fără probleme la minus 22 de grade, iar dacă vă tentează acest model el va debuta în SUA pe 8 martie, la preţul de 99 de dolari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget