aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 26 februarie 2013

LG Optimus G Pro hands on, un super phablet întors pe toate părţile


Deşi LG nu a avut un eveniment/conferinţa la MWC 2013, producătorul sud-coreean a adus o serie impresionantă de terminale mobile la showul din Barcelona. Vârful de lance al companiei este cu siguranţă LG Optimus G Pro, un phablet de 5.5 inch care face ca LG Nexus 4 să pară ca o acadea faţă de un tort de nuntă.
 
MWC 2013: LG Optimus G Pro hands on, un super phablet întors pe toate părţile (Video)

În clipul hands on din acest articol observăm în acţiune o funcţie în genul lui Pop Up Play, cu menţiunea că putem face fereastra video transparentă. Funcţia QSlide permite rularea a până la 3 aplicaţii simultan, printr-un multitasking bazat pe poziţionarea simultană pe ecran a ferestrelor aplicaţiilor. O funcţie care m-a uimit a fost "audio zoom", care permite la filmarea unui grup de persoane să alegeţi doar o voce din grup. Tot la filmare avem şi un mod de captură video care activează camera frontală şi vă permiteţi să vedeţi şi reacţia celui care filmează.
 
LG Optimus G Pro

LG Optimus G Pro a fost anunţat săptămâna trecută şi va fi lansat în trimestrul 2 al acestui an. Phabletul dispune de un ecran True HD IPS+ LCD, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă şi o cameră de 13 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p la 30 fps. Terminalul rulează Android 4.1.2 şi dispune de un CPU quad core, din câte am înţeles un Snapdragon 600, deşi iniţial se zvonea că va fi un Snapdragon S4 Pro.

Până acum LG Optimus G Pro pare un device de nota 10!
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget