aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 25 februarie 2013

LG pregăteşte propriul chip 8 core, intra în bătălie cu Samsung


Se pare că NVIDIA ar avea ceva probleme cu găsirea de parteneri pentru adoptarea procesorului Tegra 4, mai ales că acum e la modă producţia de procesoare proprii. Huawei face acest lucru, Samsung la fel şi se pare că LG se îndreaptă în aceeaşi direcţie.
 
LG pregăteşte propriul chip 8 core, intra în bătălie cu Samsung

Procesoarele Samsung Exynos sunt deja binecunoscute şi în mod bizar şi împrumutate de unele companii asiatice că Meizu. Oficialii LG au confirmat că această companie sud-coreeana pregăteşte un design de chip 8 core în stilul lui Samsung Exynos 5 Octa. CPU-ul vine cu arhitectură ARM big.LITTLE. LG va lucra cu TSMC pentru a fabrica chipurile, care ar putea fi folosite pe terminale mobile în a doua jumătate a acestui an.

Se zvoneşte şi că Samsung ar avea probleme cu consumul de energie pe chipurile A15, deci ne întrebam dacă LG vor folosi experienţa rivalilor trecând peste probleme sau se vor confrunta cu aceleaşi impedimente. În fine, va fi o vară sau toamna interesantă, de vreme ce abia atunci vor ajunge pe piaţa terminale 8 core, zic eu. Un demo de procesor LG 8 core e programat pentru IFA 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget