aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 24 februarie 2013

Samsung Galaxy S IV NU va folosi procesor Exynos și ecran AMOLED, afirmă o sursă de încredere


Surpriză zilei este faptul că Samsung Galaxy S IV ar urmă să nu folosească tehnologiile specifice Samsung, precum ecrane AMOLED sau procesorul Exynos. Informația vine de la o sursă sigură a site-ului Sammobile, care nu prea a dat greș când vine vorba de astfel de scăpări.
 
Samsung Galaxy S IV NU va folosi procesor Exynos și ecran AMOLED, afirmă o sursă de încredere
 
Se pare că Samsung ar fi ales un alt CPU din cauza unor probleme cu supraîncălzirea celei mai noi generații de Exynos. Sursa confirmă că Galaxy S IV va fi bazat pe un procesor Snapddragon 600, cu frecvență de 1.9 GHz, adică 0.2 GHz mai puternic decât HTC One. Handsetul de nouă generație va avea și 2 GB RAM și va sosi în versiuni de 16, 32 și 64 GB..  
 
Se readuc în actualitate și zvonurile că handsetul va avea un display Full HD de 4.9 inch, un SoLux Display, care ar putea fi similar cu LCD 3 de pe HTC One, deci se renunță și la AMOLED. Revenind la sursă scaparilor, ea a menționat și că noul device măsoară 7.7 mm în grosime, cântărește 138 de grame și va avea un buton Home și butoane touch. Avem și o veste bună pentru cei care nu au apreciat designul lui Galaxy S III: se va reveni la un design mai pătrățos, ca la Galaxy S II și se va folosi un spate din plastic și margini din aluminiu.  
 
Cum sună acest flagship în aceste condiții? Dezamăgitor sau ca o veste bună?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget