aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 24 februarie 2013

Samsung Orb este o noua modalitate de a face panorame la 360 de grade, vine pe Galaxy S IV


Samsung Galaxy S IV nu mai este de ceva vreme un mister pentru noi, iar acum terminalul incepe sa ni se dezvaluie si pe partea software. Se pare ca pe noul venit vom avea o functie echivalenta cu Photo Sphere din Android 4.2, sub numele de Samsung Orb.
 
Samsung Orb este o noua modalitate de a face panorame la 360 de grade, vine pe Galaxy S IV

E drept ca Photo Sphere nu e perfect, avand unele probleme cu alipirea portiunilor din panorama, dar poate ca Samsung a reusit sa vina cu o solutie mai reusita. Camera de 13 megapixeli a lui Samsung Galaxy S IV va realiza o imagine sferica panoramica la 360 de grade si e posibil ca Orb sa ajunga si pe Galaxy S III si Note II printr-o actualizare software.

Cei de la Android Geeks, care au vazut aceasta functie a camerei la lucru afirma ca ea este mai buna decat Photo Sphere, care a debutat pe Android 4.2 si Google Nexus 4. Sursa scaparii tine sa mentioneze faptul ca Orb se afla in stadiu beta si ca ar putea sa nu fie gata pentru debutul telefonului din martie, deci ar putea sosi de abia cand vine si telefonul magazine, poate in aprilie sau mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget