aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 5 februarie 2013

Samsung şi LG decid să-şi încheie disputele asupra tehnologiei OLED pe cale amiabilă

Începând cu anul 2011, Samsung şi LG s-au aflat în mijlocul unor dispute ce privesc tehnologia OLED a display-urilor. Se zvoneşte că, în timp ce Samsung lucra să aducă îmbunătăţiri ecranelor OLED, câţiva angajaţi ai companiei au “migrat” de partea LG, luând cu ei şi tehnologia Samsung. Ulterior, LG a lansat pe piaţă dispozitive cu ecrane OLED sub diferite denumiri şi patente.
 
Samsung şi LG decid să-şi încheie disputele asupra tehnologiei OLED pe cale amiabilă

Atât Samsung cât şi LG au reuşit să se menţină puternic în disputa privind tehnologia OLED şi au produs dovezi solide care au forţat instanţele să de afle în imposibilitatea de a lua o decizie în ce-i priveşte. Având în vedere aceste aspecte, precum şi faptul că tehnologia nu stă pe loc şi ecranele OLED nu mai sunt de mult de actualitate, Samsung şi LG nu mai sunt dispuşi să investească în instanţe de judecată pentru a ajunge la o decizie pe parte legală. Yonhap, o publicaţie din Coreea, afirmă că cei doi giganţi se arată dispuşisă continue tratativele pe altă cale.

Yonhap a obţinut informaţii conform cărora Samsung şi LG sunt dispuşi să continue negocierile în ce priveşte tehnologia OLED, însă nu în sala de judecată. Cei doi giganţi sunt deschişi la tratative pe cale amiabilă şi vor renunţa la disputele legale ce au stârnit atenţia presei şi au cauzat publicitate negativă. Recent, LG a fost cel care a căutat excluderea de pe piaţă a unor terminale Samsung din gama high-end, cum ar fi Galaxy S III. Nici Samsung nu s-a lăsat mai prejos şi a cerut în instanţă peste 900.000 de dolari despăgbiri pentru fiecare tehnologie “scăpată”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget