aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 26 februarie 2013

Sony lansează Xperia Tablet Z în cadrul MWC 2013


În acest an Sony a început în forță, lansând, dispozitiv după dispozitiv, de la nouă nava amiral și unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piață, la terminale low-cost, concepute pentru cei mai puțin pretentioși. Sony Xperia Z este mândria producătorului și oferă atât de multe caracteristici, că nici nu aș ști de unde să încep. Mai mult, producătorul a anunțat o tabletă în aceeași linie.
 
Sony lansează Xperia Tablet Z în cadrul MWC 2013 (Video)

La scurt timp după ce au anunțat smartphone-ul lor flagship, comunitatea tech a început să vorbească despre un dispozitiv tabletă de la Sony, în aceeași linie și cu aproximativ aceleași caracteristici ca Xperia Z. Pe măsură ce zvonurile au început să se răspândească, producătorul a fost practic forțat să anunțe Xperia Tablet Z. Aparatul a fost acum din nou introdus, în timpul MWC 2013 de la Barcelona, deși aveam deja o idee bună despre tot ce este de știut despre tabletă. În aceeași manieră ca fratele din categoria smartphone, tableta oferă certificare IP55 și IP57 pentru rezistență la apă și praf.

Xperia Tablet Z este primul dispozitiv din clasa sa care să fie alimentat de la un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro, în configurație quad-core și tactat la 1,5 Ghz. Acesta este acompaniat de 2 GB de RAM și un ecran de 10 inch, rezoluție HD WUXGA 1200 x 1920. În ce privește designul, tableta uimește datorită celor numai 6,9 mm grosime și cântărește 495 de grame. Pe partea din spate este amplasat un modul Exmor R de 8 MP, împreună cu Sony Bravia Engine 2, pentru vizualizarea îmbunătățită a fotografiilor și materialului video de calitate. Există, de asemenea, versiunea Jelly Bean a sistemului de operare Android și o nouă interfață personalizată de Sony ce include funcții noi, printre care și modul STAMINA, care va salva durata de viață a bateriei oprind serviciile inutile. Tableta va costa 500 de dolari în versiunea de 16 GB și 600 de dolari pentru cea de 32 GB.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget