aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 23 februarie 2013

Xbox 720 s-ar putea lansa în luna aprilie, domeniul înregistrat Microsoft confirmă


Se pare că ar fi fost înregistrat un nou domeniu care oferă un indiciu despre viitorul Xbox. E vorba despre XboxEvent.com, înregistrat de către EventCore, o agenţie care se ocupă cu planificarea de evenimente, cu care Microsoft  a mai colaborat în trecut. 
 
Xbox 720 s-ar putea lansa în luna aprilie, domeniul înregistrat Microsoft confirmă
concept

Cei de la The Verge au aflat din surse sigure, confirmate şi de către Computer and Video Games că MS va anunţa nouă consola în aprilie 2013. Cunoscută sub numele provizoriu deXbox 720, consola ar putea fi motivul pentru care Sony s-a grăbit atât de mult să anunţe PlayStation 4 în această săptămână, fără ca măcar să ne prezinte designul device-ului, care probabil nici nu e gata 100%.

Microsoft ar putea nu doar să prezinte Xbox 720 în aprilie, ci şi să îl pună în vânzare, în vreme ce Sony ar lansa PS4 de abia la iarnă. Zvonurile afirmă că următorul Xbox va avea şi mai multe funcţii media decât Xbox 360, putând fi chiar folosit de providerii de conţinuturi şi servicii de cablu pentru a oferi pachete unice de divertisment. În plus funcţia SmartGlass ar putea fi extinsă pe smartphone-uri şi tablete, care să nu fie doar ecrane secundare, ci şi controllere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget