aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 21 februarie 2013

ZTE va fi prima compania care va oferi terminale mobile bazate pe NVIDIA Tegra 4


ZTE, ocupantul locului cinci în topul producătorilor de smartphone-uri, a anunţat că va lansa primele terminale bazate pe chipul NVIDIA Tegra 4 la jumătatea acestui an, însă există şanse ca acestea să nu părăsească teritoriul Chinei.
Anunţat în ianuarie, Tegra 4 este bazat pe cunoscuta configuraţie 4-PLUS-1 pe care a folosit-o şi generaţia anterioară, însă face saltul la arhitectura ARM Cortex-A15. Soluţia NVIDIA oferă  şi un nucleu grafic mult îmbunătăţit, care include 72 de unităţi de procesare, ceea ce-l face una dintre cele mai puternice soluţii pentru terminale mobile de vârf sau tablete disponibile acum pe piaţă.
  Dacă ZTE va respecta programul acestor lansări, compania va deveni prima care va oferi un terminal bazat pe Tegra 4. Conform comunicatului de presă, compania va folosi şi modemul 2G/3G/4G NVIDIA i500, un partener opţional pentru Tegra 4, ceea ce înseamnă că vom vedea cel puţin două telefoane noi. Aceste modele vor fi lansate iniţial în China, însă compania nu a dezvăluit dacă se va limita la această piaţă.
NVIDIA a anunţat acum două zile chipul Tegra 4i, o versiune ceva mai redusă a puternicului chip lansat în ianuarie care include însă în pastila sa de siliciu şi modemul de date i500, însă pentru acest produs nu există încă parteneri cunoscuţi până în acest moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget