aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 18 martie 2013

Feedly obţine 500.000 de noi utilizatori în 48 de ore după ce Google a anunţat casarea lui Reader


Cu câteva zile în urma Google anunţa că începând cu această vară Google Reader nu va mai funcţiona, stârnind dezaprobarea publicului, care a creat chiar opetiţie pentru a salva Google Reder. Fanii feedurilor RSS au fost nevoiţi să treacă la alternative, precum Feedly, care a atins un număr impresionant de downloaduri în ultimele 2 zile.
 
Feedly obţine 500.000 de noi utilizatori în 48 de ore după ce Google a anunţat casarea lui Reader

Site-ul agregator de ştiri Feedly a anunţat după retragerea lui Google Reader va că încerca să cloneze API-ul lui Reader, cel numit Normandy. Această veste a încântat publicul, astfel că Feedly a obţinut 500.000 de noi utilizatori în doar 48 de ore. Feedbly foloseşte acum de 10 ori mai multă lăţime de bandă decât folosea înainte de anunţul Google, iar aplicaţia lor pentru iOS este pe locul întâi în Apple App Store, în zona de aplicaţii gratuite.

Blogul Feedly menţionează şi care sunt scopurile sale pentru următoarele 30 de zile. Primul este ca serviciul să reziste afluxului mare de abonaţi şi utilizatori, apoi primirea de feedback şi utilizarea sa pentru a perfecţiona serviciul. Feedly promite noi funcţii adăugate săptămânal, iar dacă vreţi alternative pentru Google Reader, puteţi apela la Zite sau NewsBlur. Ambele îşi vor creşte numărul de servere în aşteptarea unui val de noi utilizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget