aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 31 decembrie 2013

Samsung depune cerere pentru 3 brevete în această lună: servicii şi device-uri noi incluse

Suntem pe ultima sută de metri a lui 2013 şi Samsung a găsit timp pentru a breveta noi tehnologii. Sud-coreenii au depus cerere pentru 7 noi brevete la Autoritatea Americană a Brevetelor şi Trademark-urilor, dar nu vă aşteptaţi la evoluţii tehnologice spectaculoase aici.
 
Samsung depune cerere pentru 3 brevete în această lună: servicii şi device-uri noi incluse

Pe 20 decembrie, Samsung a depus cerere pentru un brevet pentru "T Turbowrite" şi "Rapid Mode", ambele cu referire la SSD-uri, telefoane mobile, camere digitale, playere media şi tablete, deci destul de vag. Sunt menţionate şi huse flip, ochelari 3D şi set top box-uri. Pe 17 decembrie Samsung cerea brevetarea lui "Showplace", "Panagon" şi "Infinitude", nume de cod asociate cu telefoane mobile, playere media, tablete, încărcătoare şi monitoare.

Acest nume sună mai degrabă a noi aplicaţii şi servicii, deci le vom urmări cu interes. Aceeaşi companie a brevetat şi un design nou special pentru aer condiţionat şi soluţii legate de finanţe şi economie. Vom vedea mai multe detalii despre servicii şi hardware nou la MWC 2014 probabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget