aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 30 decembrie 2013

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ajunge la FCC, cu un pas mai aproape de lansare

Vom avea 2 luni de foc în perioada următoare, cu CES 2014 în ianuarie şi MWC 2014 în februarie şi o serie de lansări de terminale de la marii producători de tablete şi telefoane. Samsung are cel puţin un trio care va genera zeci de milioane de unităţi vândute şi e vorba aici doar de tablete! Printre ele se numără şi modelul Galaxy Tab Pro 8.4, care acum a ajuns la FCC.
 
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ajunge la FCC, cu un pas mai aproape de lansare

Astfel se confirmă şi existenţa sa şi se readuce în discuţie ideea de tableta cu ecran AMOLED, care a fost considerată atractivă la modele că Galaxy Tab 7.7. Noul Galaxy Tab, cel care a primit şi particula "Pro" în nume este cunoscut sub numele de cod Samsung SM-T320. E interesant că această tabletă de 8.4 inch este aproape de diagonala hitului de la LG, G Pad 8.3, deci poate că de această dată şi Samsung se inspiră de la LG şi nu doar viceversa.

De vreme ce avem de-a face cu un model Pro, mă aştepta ca acest Galaxy Tab să aibă dotări high end, poate chiar un CPU Snapdragon 805, rezoluţie la nivel Retina şi 32 GB spaţiu de stocare, plus 2 sau 3 GB RAM. Nici vorbă de stylus pe un model non Note de acest gen, deci probabil că vom avea selling point posibilitatea de a cumpăra o versiune cu SIM sau pur şi simplu un preţ accesibil şi un design subţire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget